Alimentació de proximitat

Els aliments de proximitat són els procedents de la terra, la ramaderia o la pesca, o bé resultants d’un procés d’elaboració o transformació, en una distància propera entre el productor i el consumidor, amb el mínim nombre possible d’intermediaris.

A vegades es defineixen com a productes d’una regió i altres en els quals la distància entre el lloc on es produeixen i el lloc on es venen és d’un nombre determinat de quilòmetres (per exemple, màxim 100 km).

A Catalunya, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha creat un distintiu per als aliments que es produeixen i comercialitzen amb un màxim d’un intermediari entre productor i consumidor, la venda de proximitat, que permet als productors identificar els seus productes, i així poder informar als consumidors sobre la procedència i la proximitat dels seus productes.


Comparteix-ho

Segueix-nos!
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.