Alguns dels productes gastronòmics de la Garrotxa s’han donat a conèixer per tot el territori català: totes coneixem la Ratafia Russet, els fesols de Santa Pau o el renom que té la Cuina Volcànica, però sabies que la comarca dels volcans té també una història dolça?
T’adjudem a descobrir-la amb una ruta per les pastisseries, forns i xocolateries de més pes i història a la comarca. En totes, el producte de proximitat n’és el centre. Producció artesanal, ingredients de qualitat i receptes ancestrals transmeses generació a generació. Si en vols conèixer més i descobrir tota la cuina, productors i agrocomerços garrotxins pots fer una ullada a delit, el portal gastronòmic de la Garrotxa.
En aquesta ruta, a més de tastar els millors dolços, xocolates i coques, podràs gaudir de l’entorn privilegiat de la Garrotxa. El verd característic d’aquesta zona serà el protagonista de la teva visita. Aprofita per meravellar-te amb les fagedes, els volcans, els petits pobles amb encant i la cultura, sempre al centre de tot. Tens gana llaminera? Acompanya’ns!
Delit, el portal gastronòmic de la Garrotxa: https://delitgastronomic.cat/
Lectures per anar fent boca:
“Cacáhuatl: 51 dolços poemes de xocolata amarga”, de Lluís Riera Callis (Pol·len Edicions)