Taberna del Alabardero
Taberna Del Alabardero va obrir les seves portes l’any 1989, convertint-se en un dels primers restaurants espanyols a DC, i va celebrar el seu 30 aniversari amb el premi RAMMY d’Honor 2019. El xef espanyol Oscar Ordóñez recupera l’autèntica cuina espanyola i presenta nous plats amb ingredients tradicionals.
La carta de temporada de la taberna inclou tapes clàssiques, paelles, sangria i postres típics. Tenen una important presència de vins catalans a la carta.
El restaurant original es va obrir a Madrid al 1974.
Telefèric Barcelona – Los gatos (CA)
Restaurant de tapes de familiar, Telefèric Barcelona és un grup de restaurants de propietat familiar gestionat pels bessons catalans Xavi i Maria Padrosa. El restaurant original el va obrir la seva mare fa més de trenta anys a Sant Cugat i va marcar el moviment dels pintxos a Catalunya.
Ara, Telefèric té dues ubicacions a Barcelona juntament amb les seves ubicacions als Estats Units situades a: Walnut Creek (2016), Palo Alto (2019) i l’obertura més recent: Los Gatos (2022).
Telefèric Barcelona és un autèntic concepte i experiència de tapes espanyoles, que ofereix set tipus diferents de paelles acompanyades de tapes com el pernil ibèric, les croquetes i el seu emblemàtic pop a la gallega.
Telefèric Barcelona – Palo Alto (CA)
Restaurant de tapes de familiar, Telefèric Barcelona és un grup de restaurants de propietat familiar gestionat pels bessons catalans Xavi i Maria Padrosa. El restaurant original el va obrir la seva mare fa més de trenta anys a Sant Cugat i va marcar el moviment dels pintxos a Catalunya.
Ara, Telefèric té dues ubicacions a Barcelona juntament amb les seves ubicacions als Estats Units situades a: Walnut Creek (2016), Palo Alto (2019) i l’obertura més recent: Los Gatos (2022).
Telefèric Barcelona és un autèntic concepte i experiència de tapes espanyoles, que ofereix set tipus diferents de paelles acompanyades de tapes com el pernil ibèric, les croquetes i el seu emblemàtic pop a la gallega.
Telefèric Barcelona – Walnut Creek (CA)
Restaurant de tapes de familiar, Telefèric Barcelona és un grup de restaurants de propietat familiar gestionat pels bessons catalans Xavi i Maria Padrosa. El restaurant original el va obrir la seva mare fa més de trenta anys a Sant Cugat i va marcar el moviment dels pintxos a Catalunya.
Ara, Telefèric té dues ubicacions a Barcelona juntament amb les seves ubicacions als Estats Units situades a: Walnut Creek (2016), Palo Alto (2019) i l’obertura més recent: Los Gatos (2022).
Telefèric Barcelona és un autèntic concepte i experiència de tapes espanyoles, que ofereix set tipus diferents de paelles acompanyades de tapes com el pernil ibèric, les croquetes i el seu emblemàtic pop a la gallega.
Oloroso
Bar de Tapes espanyoles amb plats d’influència de cuina catalana a Philadelphia.
MfK
mfk. és un local íntim i centrat en el mar que ha guanyat nombrosos premis gastronòmics, inclòs un premi Michelin Bib Gourmand cada any des de la seva obertura el 2014.
La cuina s’orienta cap a preparacions senzilles d’ingredients d’alta qualitat, a l’estil de les regions costaneres catalanes i basques.
Mercat a la planxa
Mercat a la Planxa és una interpretació moderna de les tradicions catalanes atemporals. Situat a l’avinguda Michigan, Mercat ofereix una autèntica experiència gastronòmica que combina carns fresques i productes amb l’esperit enèrgic d’un mercat barceloní.
L’ambiciós menú del Mercat captiva els comensals amb el seu remix magistral d’autèntica cuina espanyola fent èmfasi en la cuina Catalunya. Dels d’entrants a l’estil de street food fins a clàssics arrossos i especialitats a la brasa. Complementa l’experiència una selecció extensa i ben curada, de creacions amb cava, sangria, vins i còctels.
Mercat a la Planxa combina el millor del món vell i el nou, aportant una toc i l’estètica catalana al cor de Chicago.
Tenen un brunch anomenat Barcelona.
El xef López Amat havia treballat a El Bulli i als restuarants de Carles Gaig i Jean-Luc Figueres, entre d’altres.
Les Pyrénnées
Botiga gourmet i restaurant a Old Montreal que ofereix un menú colorit elaborat amb productes de mercat seleccionats amb cura i elaborat per xefs apassionats en un ambient acollidor.
Serveixen plats bons i autèntics: plats de mar i muntanya que homenatgen l’heterogènia culinària dels Pirineus i del litoral mediterrani. La carta compta amb una parrillada de carn, paella catalana i botifarra.
El Born
Barcelona és una d’aquelles ciutats màgiques que es reinventa constantment. I això enlloc és més cert que al barri del Born, on els antics carrerons són un espai de joc per a les novetats en moda, art i oci nocturn. Inspirat en aquest esperit inquiet, l’Elena Manich va obrir un restaurant i comptant amb el xef Alberto Astudillo, ha donat un gir a les clàssiques tapes amb el teló de fons de Brooklyn.
La carta està formada per tapes i platillos tradicionals catalans i escrits en català!
Niu Kitchen
Arco by Paco Pérez