Barlata Tapas Bar
El xef català Daniel Olivella està darrera els fogons d’aquest restaurant que comparteix amb la seva parella, Vanessa Jerez, impulsora del negoci amb l’objectiu de posar en valor la cultura de les tapes i les conserves. En lloc de servir menjar enllaunat, Olivella cuina diversos plats tradicionals de llauna, com ara els calamars a la seva pròpia tinta
El Barlata original encara estava en les seves etapes naixents quan Olivella va visitar Austin per primera vegada fa sis anys. Juntament amb el B44, el restaurant espanyol de luxe que va obrir a San Francisco el 1999, i supervisant el desenvolupament del nou restaurant, va ensenyar cuina catalana a tot el país.
Preparen menús especials sota petició i organitzen esdeveniments privats.
Barcelona Wine Bar (Westside Ironworks) GA
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (Inman Park) GA
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (West Hartford) CO
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (Stamford) CO
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (Norwalk) CO
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (New Haven) CO
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (Fairfield) CO
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (Denver) CO
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Niu Kitchen
Arco by Paco Pérez