Ultreia

Ubicat a la històrica Union Station de Denver, Ultreia és l’últim restaurant de Crafted Concepts, el grup que hi ha darrere de quatre restaurants guardonats de Denver: Rioja, Stoic & Genuine, Euclid Hall i Bistro Vendôme.

La xef Jennifer Jasinski, juntament amb la seva sòcia comercial Beth Gruitch, van obrir Ultreia al Gran Saló de l’edifici per servir pintxos per compartir i tapes dels països de la península Ibèrica i Portugal.

La paraula Ultreia té les seves arrels en llatí, es tradueix lliurement com “en endavant” i fa referència a les paraules d’encoratjament que es cridaven als pelegrins pel seu Camí de Sant Jaume: un pelegrinatge de 1.000 anys al santuari de Sant Jaume a la catedral de Santiago de Compostel·la. Semblava un nom adequat per a un restaurant situat en un nucli de trànsit.

Restaurant Toro Boston

Toro és un bar i restaurant de tapes espanyol ubicat a Boston des de l’any 2005.

Creat pels xefs guanyadors del premi James Beard, Ken Oringer i Jamie Bissonnette, la carta inclou plats calents i freds d’inspiració barcelonina, dissenyats per ser servits i gaudits com a tapes.

La carta de begudes inclou còctels d’inspiració clàssica i una carta de vins eclèctica i curosament seleccionada.

Top Spanish Cafe Restaurant

Top Spanish Cafe és un restaurant i càtering que ofereix plats espanyols (paelles valenciana, paella marinera, tapes, pernil ibèric i serrano, una varietat de formatges, vins i sangries, a més de carns, peixos i opcions vegetarianes).

Top Spanish Cafe Daily Tapes and Wine és un lloc fantàstic per relaxar-se després d’un dia de feina. Top Spanish Cafe es troba a NW DC, al límit amb el barri de Parkview/Petworth. Després de treballar durant molts anys com a xef executiu d’alguns dels millors restaurants de la ciutat, el xef Gabriel Flores mostra una àmplia experiència en l’escena culinària de DC al seu restaurant d’autor.

The Iberian Pig – Decatur

Restaurant espanyol modern que combina la gastronomia forània amb un ambient fresc, eclèctic i social americà. Tenen 2 seus: Buckhead i Decatur.

La carta se centra en embotits tradicionals i formatges, tapes, amanides i coques. Tot i que dediquen molt de temps a honrar les combinacions de sabors tradicionals espanyols, també s’inspira en les tècniques modernes i la creativitat culinària.

A més, també posa èmfasi en la carta de begudes, que inclou vins d’Espanya, Xile i Argentina i una carta de còctels que consta de clàssics fidels i de combinacions d’autor.

Ofereix pa amb tomàquet, patates braves amb all-i-oli i ametlles marcona. A la carta hi trobem 2 vins catalans i 2 caves així com cervesa cataana. Conviden als assistents a veure amb porró.

The Iberian Pig – Buckhead

Restaurant espanyol modern que combina la gastronomia forània amb un ambient fresc, eclèctic i social americà. Tenen 2 seus: Buckhead i Decatur.

La carta se centra en embotits tradicionals i formatges, tapes, amanides i coques. Tot i que dediquen molt de temps a honrar les combinacions de sabors tradicionals espanyols, també s’inspira en les tècniques modernes i la creativitat culinària.

A més, també posa èmfasi en la carta de begudes, que inclou vins d’Espanya, Xile i Argentina i una carta de còctels que consta de clàssics fidels i de combinacions d’autor.

Ofereix pa amb tomàquet, patates braves amb all-i-oli i ametlles marcona. A la carta hi trobem 2 vins catalans i 2 caves així com cervesa cataana. Conviden als assistents a veure amb porró.

The 9th door Capitol Hill

The 9th Door és un autèntic bar de tapes d’inspiració espanyola del xef-propietari Brian Murphy que s’especialitza en paella, carns a la brasa i marisc.

El bar situat a Capitol Hill, al costat de Lincoln Street, ofereix una gran varietat de gintònics i sangria, cava i vins espanyols, a més de cerveses locals i espanyoles.

Compta amb alguna especialitat catalana entre la seva oferta.

 

 

Taberna del Alabardero

Taberna Del Alabardero va obrir les seves portes l’any 1989, convertint-se en un dels primers restaurants espanyols a DC, i va celebrar el seu 30 aniversari amb el premi RAMMY d’Honor 2019. El xef espanyol Oscar Ordóñez recupera l’autèntica cuina espanyola i presenta nous plats amb ingredients tradicionals.

La carta de temporada de la taberna inclou tapes clàssiques, paelles, sangria i postres típics. Tenen una important presència de vins catalans a la carta.

El restaurant original es va obrir a Madrid al 1974.

Telefèric Barcelona – Los gatos (CA)

Restaurant de tapes de familiar, Telefèric Barcelona és un grup de restaurants de propietat familiar gestionat pels bessons catalans Xavi i Maria Padrosa. El restaurant original el va obrir la seva mare fa més de trenta anys a Sant Cugat i va marcar el moviment dels pintxos a Catalunya.

Ara, Telefèric té dues ubicacions a Barcelona juntament amb les seves ubicacions als Estats Units situades a: Walnut Creek (2016), Palo Alto (2019) i l’obertura més recent: Los Gatos (2022).

Telefèric Barcelona és un autèntic concepte i experiència de tapes espanyoles, que ofereix set tipus diferents de paelles acompanyades de tapes com el pernil ibèric, les croquetes i el seu emblemàtic pop a la gallega.

Telefèric Barcelona – Palo Alto (CA)

Restaurant de tapes de familiar, Telefèric Barcelona és un grup de restaurants de propietat familiar gestionat pels bessons catalans Xavi i Maria Padrosa. El restaurant original el va obrir la seva mare fa més de trenta anys a Sant Cugat i va marcar el moviment dels pintxos a Catalunya.

Ara, Telefèric té dues ubicacions a Barcelona juntament amb les seves ubicacions als Estats Units situades a: Walnut Creek (2016), Palo Alto (2019) i l’obertura més recent: Los Gatos (2022).

Telefèric Barcelona és un autèntic concepte i experiència de tapes espanyoles, que ofereix set tipus diferents de paelles acompanyades de tapes com el pernil ibèric, les croquetes i el seu emblemàtic pop a la gallega.

Telefèric Barcelona – Walnut Creek (CA)

Restaurant de tapes de familiar, Telefèric Barcelona és un grup de restaurants de propietat familiar gestionat pels bessons catalans Xavi i Maria Padrosa. El restaurant original el va obrir la seva mare fa més de trenta anys a Sant Cugat i va marcar el moviment dels pintxos a Catalunya.

Ara, Telefèric té dues ubicacions a Barcelona juntament amb les seves ubicacions als Estats Units situades a: Walnut Creek (2016), Palo Alto (2019) i l’obertura més recent: Los Gatos (2022).

Telefèric Barcelona és un autèntic concepte i experiència de tapes espanyoles, que ofereix set tipus diferents de paelles acompanyades de tapes com el pernil ibèric, les croquetes i el seu emblemàtic pop a la gallega.

Oloroso

Bar de Tapes espanyoles amb plats d’influència de cuina catalana a Philadelphia.

Little Spain

Projecte de restauració que uneix tres xefs de l’olimp culinari mundial, els germans Adrià i José Andres.

Es tracta d’un mercat amb diverses parades de platets, pintxos i tapes per degustar.

Segueix-nos!
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.