Taberna del Alabardero
Taberna Del Alabardero va obrir les seves portes l’any 1989, convertint-se en un dels primers restaurants espanyols a DC, i va celebrar el seu 30 aniversari amb el premi RAMMY d’Honor 2019. El xef espanyol Oscar Ordóñez recupera l’autèntica cuina espanyola i presenta nous plats amb ingredients tradicionals.
La carta de temporada de la taberna inclou tapes clàssiques, paelles, sangria i postres típics. Tenen una important presència de vins catalans a la carta.
El restaurant original es va obrir a Madrid al 1974.
Barcelona Wine Bar (Westside Ironworks) GA
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (Inman Park) GA
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (West Hartford) CO
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (Stamford) CO
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (Norwalk) CO
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (New Haven) CO
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (Fairfield) CO
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Barcelona Wine Bar (Denver) CO
Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.
Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.
Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.
A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.
Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.
Arco by Paco Pérez