Ultreia

Ubicat a la històrica Union Station de Denver, Ultreia és l’últim restaurant de Crafted Concepts, el grup que hi ha darrere de quatre restaurants guardonats de Denver: Rioja, Stoic & Genuine, Euclid Hall i Bistro Vendôme.

La xef Jennifer Jasinski, juntament amb la seva sòcia comercial Beth Gruitch, van obrir Ultreia al Gran Saló de l’edifici per servir pintxos per compartir i tapes dels països de la península Ibèrica i Portugal.

La paraula Ultreia té les seves arrels en llatí, es tradueix lliurement com “en endavant” i fa referència a les paraules d’encoratjament que es cridaven als pelegrins pel seu Camí de Sant Jaume: un pelegrinatge de 1.000 anys al santuari de Sant Jaume a la catedral de Santiago de Compostel·la. Semblava un nom adequat per a un restaurant situat en un nucli de trànsit.

The Iberian Pig – Decatur

Restaurant espanyol modern que combina la gastronomia forània amb un ambient fresc, eclèctic i social americà. Tenen 2 seus: Buckhead i Decatur.

La carta se centra en embotits tradicionals i formatges, tapes, amanides i coques. Tot i que dediquen molt de temps a honrar les combinacions de sabors tradicionals espanyols, també s’inspira en les tècniques modernes i la creativitat culinària.

A més, també posa èmfasi en la carta de begudes, que inclou vins d’Espanya, Xile i Argentina i una carta de còctels que consta de clàssics fidels i de combinacions d’autor.

Ofereix pa amb tomàquet, patates braves amb all-i-oli i ametlles marcona. A la carta hi trobem 2 vins catalans i 2 caves així com cervesa cataana. Conviden als assistents a veure amb porró.

The Iberian Pig – Buckhead

Restaurant espanyol modern que combina la gastronomia forània amb un ambient fresc, eclèctic i social americà. Tenen 2 seus: Buckhead i Decatur.

La carta se centra en embotits tradicionals i formatges, tapes, amanides i coques. Tot i que dediquen molt de temps a honrar les combinacions de sabors tradicionals espanyols, també s’inspira en les tècniques modernes i la creativitat culinària.

A més, també posa èmfasi en la carta de begudes, que inclou vins d’Espanya, Xile i Argentina i una carta de còctels que consta de clàssics fidels i de combinacions d’autor.

Ofereix pa amb tomàquet, patates braves amb all-i-oli i ametlles marcona. A la carta hi trobem 2 vins catalans i 2 caves així com cervesa cataana. Conviden als assistents a veure amb porró.

Casa Mono – Bar jamón

Casa Mono i el seu restaurant germà, Bar jamón, es troben l’un al costat de l’altre a Irving Place i 17th Street, just a l’est d’Union Square.

Guardonat amb tres estrelles del New York Times el 2015 i una estrella Michelin el 2009 (i cada any des de llavors), Casa Mono és un bar-restaurant de tapes inspirat en la cuina de la Costa Brava. El seu xef executiu Andy Nusser, que va créixer a Cadaqués i va treballar al Restaurant Casa Nun, ha reinventat plats clàssics com els molls, les crestes de gall i els peus de porc. La carta també compta amb especialitats com navalles a la planxa i moll de l’òs amb melmelada de tomàquet o síndria en escabetx.

Serveixen pa amb tomàquet o crema catalana. Disposen d’una gran quanitat de vins i caves catalans a la carta.

Arco by Paco Pérez

Segueix-nos!
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.