Telefèric Barcelona – Los gatos (CA)

Restaurant de tapes de familiar, Telefèric Barcelona és un grup de restaurants de propietat familiar gestionat pels bessons catalans Xavi i Maria Padrosa. El restaurant original el va obrir la seva mare fa més de trenta anys a Sant Cugat i va marcar el moviment dels pintxos a Catalunya.

Ara, Telefèric té dues ubicacions a Barcelona juntament amb les seves ubicacions als Estats Units situades a: Walnut Creek (2016), Palo Alto (2019) i l’obertura més recent: Los Gatos (2022).

Telefèric Barcelona és un autèntic concepte i experiència de tapes espanyoles, que ofereix set tipus diferents de paelles acompanyades de tapes com el pernil ibèric, les croquetes i el seu emblemàtic pop a la gallega.

Telefèric Barcelona – Palo Alto (CA)

Restaurant de tapes de familiar, Telefèric Barcelona és un grup de restaurants de propietat familiar gestionat pels bessons catalans Xavi i Maria Padrosa. El restaurant original el va obrir la seva mare fa més de trenta anys a Sant Cugat i va marcar el moviment dels pintxos a Catalunya.

Ara, Telefèric té dues ubicacions a Barcelona juntament amb les seves ubicacions als Estats Units situades a: Walnut Creek (2016), Palo Alto (2019) i l’obertura més recent: Los Gatos (2022).

Telefèric Barcelona és un autèntic concepte i experiència de tapes espanyoles, que ofereix set tipus diferents de paelles acompanyades de tapes com el pernil ibèric, les croquetes i el seu emblemàtic pop a la gallega.

Telefèric Barcelona – Walnut Creek (CA)

Restaurant de tapes de familiar, Telefèric Barcelona és un grup de restaurants de propietat familiar gestionat pels bessons catalans Xavi i Maria Padrosa. El restaurant original el va obrir la seva mare fa més de trenta anys a Sant Cugat i va marcar el moviment dels pintxos a Catalunya.

Ara, Telefèric té dues ubicacions a Barcelona juntament amb les seves ubicacions als Estats Units situades a: Walnut Creek (2016), Palo Alto (2019) i l’obertura més recent: Los Gatos (2022).

Telefèric Barcelona és un autèntic concepte i experiència de tapes espanyoles, que ofereix set tipus diferents de paelles acompanyades de tapes com el pernil ibèric, les croquetes i el seu emblemàtic pop a la gallega.

Oloroso

Bar de Tapes espanyoles amb plats d’influència de cuina catalana a Philadelphia.

Little Spain

Projecte de restauració que uneix tres xefs de l’olimp culinari mundial, els germans Adrià i José Andres.

Es tracta d’un mercat amb diverses parades de platets, pintxos i tapes per degustar.

Les Pyrénnées

Botiga gourmet i restaurant a Old Montreal que ofereix un menú colorit elaborat amb productes de mercat seleccionats amb cura i elaborat per xefs apassionats en un ambient acollidor.

Serveixen plats bons i autèntics: plats de mar i muntanya que homenatgen l’heterogènia culinària dels Pirineus i del litoral mediterrani. La carta compta amb una parrillada de carn, paella catalana i botifarra.

The harvest vine

The Harvest Vine és una cuina basca amb un profund compromís per fomentar el sentit de comunitat. Antigament una botiga d’alimentació especialitzada que es va convertir en un petit restaurant de 16 places, avui l’espai ha crescut fins a acollir 74 convidats i existeix com un lloc on “la col·laboració es troba amb l’artesania i els estranys es fan amics”.

El menú de temporada canvia amb freqüència, però espereu trobar-hi carns curades, formatges i plats com l’amanida de boquerons i la cuixa de conill estofada amb salsa d’all i patates rostides. Compta amb una àmplia respresentació de vins i cava català.

El Born

Barcelona és una d’aquelles ciutats màgiques que es reinventa constantment. I això enlloc és més cert que al barri del Born, on els antics carrerons són un espai de joc per a les novetats en moda, art i oci nocturn. Inspirat en aquest esperit inquiet, l’Elena Manich va  obrir un restaurant i comptant amb el xef Alberto Astudillo, ha donat un gir a les clàssiques tapes amb el teló de fons de Brooklyn.

La carta està formada per tapes i platillos tradicionals catalans  i escrits en català!

Del Mar

El restaurant va ser dissenyat íntegrament a Espanya i muntat per un equip d’artesans espanyols per celebrar l’artesania i l’estil de vida local.

La carta ofereix una varietat de tapes tradicionals i de temporada, entrants a la brasa a la catalana, així com una paella d’autor. Carta de vins i de còctels ben elaborats en un espai de dos pisos amb vistes al riu, dissenyat per l’interiorista barceloní reconegut mundialment Lázaro Rosa Violan.

El Café del Mar i la Cabana són espais que ofereixen experiències a l’aire lliure. Els menjadors privats mostren un estil únic i sofisticat. La terrassa exterior del segon pis ofereix vistes panoràmiques del port esportiu i del club nàutic del moll.

Coqueta Pier 5 San Francisco

Coqueta representa l’exploració i la interpretació del xef Michael Chiarello i el seu equip de la cuina espanyola i catalana, el seus vins i els còctels creatius des del nord de Califòrnia.

A la carta tenen pa amb tomàquet, fuet i verdudes a la catalana, entre altres plats. Com a curiositat, tenen un còctel que es diu Catalan Truffle Old Fashioned i també, beure amb porró!

Coqueta Napa Valley

Coqueta representa l’exploració i la interpretació del xef Michael Chiarello i el seu equip de la cuina espanyola i catalana, el seus vins i els còctels creatius des del nord de Califòrnia.

A la carta tenen pa amb tomàquet, fuet i verdudes a la catalana, entre altres plats. Com a curiositat, tenen un gintonic que es diu Barça.

El restaurant ofereix classes de cuina online, tastos i caterings.

Barcelona Wine Bar (Westside Ironworks) GA

Barcelona Restaurant and Wine Bar és un grup reconegut de restaurants de tapes espanyoles. Va ser creat l’any 1995 per Sasa Mahr-Batuz, a partir dels seus records d’anys de vida a Espanya i Portugal, i Andy Pforzheimer, qui va treballar 20 anys com a xef de restaurants de fama mundial a França, Califòrnia i Nova York.

Van començar amb una petita vinoteca de 38 places ala qual es van proposar recrear l’atmosfera i l’aspecte d’una nit a les Rambles. Envoltats per una decoració sofisticada que evoca Milà, SoHo o Rio de Janeiro s’hi poden menjar plats senzills i plens de sabor amb oli d’oliva, llimona o pebre vermell fumat. Presenta una completa carta de vins a copa d’arreu del món que fa èmfasi en les regions menys conegudes d’Espanya i Portugal.

Compten amb una vintena de locals repartits en 10 estats d’Estats Units. A la seva carta inspirada en la gastronomia espanyola hi trobem pa amb tomàquet, fuet, llonganissa de Vic, croquetes amb all-i-oli i fins i tot una graellada de carn que s’anomena Barcelona. De postres, s’ofereix “flam” català.

A la seva carta s’identifiquen 9 referències de cava i vins de les DO Penedès, l’Empordà, Montsant, Terra Alta i la Conca de Barberà.

Disposen de marxandatge propi i organitzen viatges Gastronòmics a Catalunya.

Segueix-nos!
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.