Little Spain

Projecte de restauració que uneix tres xefs de l’olimp culinari mundial, els germans Adrià i José Andres.

Es tracta d’un mercat amb diverses parades de platets, pintxos i tapes per degustar.

The harvest vine

The Harvest Vine és una cuina basca amb un profund compromís per fomentar el sentit de comunitat. Antigament una botiga d’alimentació especialitzada que es va convertir en un petit restaurant de 16 places, avui l’espai ha crescut fins a acollir 74 convidats i existeix com un lloc on “la col·laboració es troba amb l’artesania i els estranys es fan amics”.

El menú de temporada canvia amb freqüència, però espereu trobar-hi carns curades, formatges i plats com l’amanida de boquerons i la cuixa de conill estofada amb salsa d’all i patates rostides. Compta amb una àmplia respresentació de vins i cava català.

El Born

Barcelona és una d’aquelles ciutats màgiques que es reinventa constantment. I això enlloc és més cert que al barri del Born, on els antics carrerons són un espai de joc per a les novetats en moda, art i oci nocturn. Inspirat en aquest esperit inquiet, l’Elena Manich va  obrir un restaurant i comptant amb el xef Alberto Astudillo, ha donat un gir a les clàssiques tapes amb el teló de fons de Brooklyn.

La carta està formada per tapes i platillos tradicionals catalans  i escrits en català!

La Bodega by Cúrate

La Bodega by Cúrate és una cafeteria, un mercat i una vinoteca oberta tot el dia. Liderat pel xef Matt Brown, La Bodega és un concepte sorgit de la pandèmia que reuneix els pilars de l’experiència culinària i cultural d’inspiració espanyola i catalana.

La cafeteria de 14 places del primer pis ofereix un menú durant tot el dia amb pa i brioixeria casolanes, juntament amb entrepans com el de pernil amb pa de coca o el gaspatxo embotellat per emportar, amanides. i més

A la vinoteca i pintxos, Brown amplia la carta per destacar els clàssics del celler espanyol, amb una col·lecció de pintxos i conserves, xarcuteria, entrepans i platillos.

De dimecres a diumenge ofereix l’hora del vermut, amb un pintxo gratuït acompanyant la beguda.

Tenen 18 referències de vins catalans i fins i tot, vermuts, com El Bandarra i Yzaguirre, així com Vichy Catalan.

Cranes

Pepe Moncayo és xef i soci de Cranes, restaurant situat al Penn Quarter de Washington, D.C. i també soci de Bam!, el seu primer restaurant en solitari, que va obrir a Singapur el 2013. A Bam!, el xef Moncayo va crear una experiència d’estil omakase sense lligar per la geografia. . Viure a Singapur durant 10 anys ha enriquit la seva cuina amb ingredients i mètodes asiàtics. Les parades anteriors inclouen estades amb el xef català de tres estrelles Michelin Santi Santamaria al seu Santi homònim a Singapur, Can Fabes i EVO, i com a xef executiu a Dos Cielos amb dues estrelles Michelin amb Javier i Sergio Torres.

Pepe Moncayo va començar a Can Fabes amb el Santi Santamaria i l’Ivan Solà, dos cuiners claus en la seva filosofia i cuina. També va treballar a Sant Celoni i va ser cap de cuina del Dos Cielos des de la seva obertura. És responsable i fundador de BAM! a Singapur, el seu primer restaurant.

Xef guanyador del GastroMonth Circle of Excellence 2017 Innovative i del Bold Chef Award.

Casa Mono – Bar jamón

Casa Mono i el seu restaurant germà, Bar jamón, es troben l’un al costat de l’altre a Irving Place i 17th Street, just a l’est d’Union Square.

Guardonat amb tres estrelles del New York Times el 2015 i una estrella Michelin el 2009 (i cada any des de llavors), Casa Mono és un bar-restaurant de tapes inspirat en la cuina de la Costa Brava. El seu xef executiu Andy Nusser, que va créixer a Cadaqués i va treballar al Restaurant Casa Nun, ha reinventat plats clàssics com els molls, les crestes de gall i els peus de porc. La carta també compta amb especialitats com navalles a la planxa i moll de l’òs amb melmelada de tomàquet o síndria en escabetx.

Serveixen pa amb tomàquet o crema catalana. Disposen d’una gran quanitat de vins i caves catalans a la carta.

Boqueria (NSH) Fifth + Broadway

El xef Marc Vidal és autor del llibre “Boqueria: a cookbook. From Barcelona to New York”.

Quatre locals a Nova York (Flatiron, Soho, Upper East Side i West 40th st.), dos a Washington (Dupont Cicle i Penn Quarter), un a Chicago i un altre a Nashville.

The Washington Post — 2019 Spring Dining Guide

Boqueria (CHI) Fulton Market

El xef Marc Vidal és autor del llibre “Boqueria: a cookbook. From Barcelona to New York”.

Quatre locals a Nova York (Flatiron, Soho, Upper East Side i West 40th st.), dos a Washington (Dupont Cicle i Penn Quarter), un a Chicago i un altre a Nashville.

The Washington Post — 2019 Spring Dining Guide

Boqueria (NY) Upper East Side

El xef Marc Vidal és autor del llibre “Boqueria: a cookbook. From Barcelona to New York”.

Quatre locals a Nova York (Flatiron, Soho, Upper East Side i West 40th st.), dos a Washington (Dupont Cicle i Penn Quarter), un a Chicago i un altre a Nashville.

The Washington Post — 2019 Spring Dining Guide

Boqueria (NY) Soho

El xef Marc Vidal és autor del llibre “Boqueria: a cookbook. From Barcelona to New York”.

Quatre locals a Nova York (Flatiron, Soho, Upper East Side i West 40th st.), dos a Washington (Dupont Cicle i Penn Quarter), un a Chicago i un altre a Nashville.

The Washington Post — 2019 Spring Dining Guide

Boqueria (Washington D. C. Penn Quarter)

El xef Marc Vidal és autor del llibre “Boqueria: a cookbook. From Barcelona to New York”.

Quatre locals a Nova York (Flatiron, Soho, Upper East Side i West 40th st.), dos a Washington (Dupont Cicle i Penn Quarter), un a Chicago i un altre a Nashville.

The Washington Post — 2019 Spring Dining Guide

BCN Taste and Tradition

La idea d’obrir BCN va sorgir d’un immigrant barceloní que vivia a Houston, Texas, a principis dels anys 90… Olors, sabors i textures de la seva infantesa familiar que van perdurar en la seva memòria amb certa nostàlgia. L’estiu del 2008 coneix un xef barceloní que forma part d’aquesta idea. Després d’anys d’il·lusió, esforç i treball, el setembre de 2014 van aconseguir obrir aquell restaurant somiat, BCN. El xef Lluís Roger aporta a la carta plats catalans com el pa amb tomàquet, les patates braves BCN, la botifarra de perol, les faves tendres a la catalana i l’escalivada. Ofereixen vins i caves catalans.

Segueix-nos!
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.