Taberna Del Alabardero va obrir les seves portes l’any 1989, convertint-se en un dels primers restaurants espanyols a DC, i va celebrar el seu 30 aniversari amb el premi RAMMY d’Honor 2019. El xef espanyol Oscar Ordóñez recupera l’autèntica cuina espanyola i presenta nous plats amb ingredients tradicionals.
La carta de temporada de la taberna inclou tapes clàssiques, paelles, sangria i postres típics. Tenen una important presència de vins catalans a la carta.
El restaurant original es va obrir a Madrid al 1974.
Botiga gourmet i restaurant a Old Montreal que ofereix un menú colorit elaborat amb productes de mercat seleccionats amb cura i elaborat per xefs apassionats en un ambient acollidor.
Serveixen plats bons i autèntics: plats de mar i muntanya que homenatgen l’heterogènia culinària dels Pirineus i del litoral mediterrani. La carta compta amb una parrillada de carn, paella catalana i botifarra.
La idea d’obrir BCN va sorgir d’un immigrant barceloní que vivia a Houston, Texas, a principis dels anys 90… Olors, sabors i textures de la seva infantesa familiar que van perdurar en la seva memòria amb certa nostàlgia. L’estiu del 2008 coneix un xef barceloní que forma part d’aquesta idea. Després d’anys d’il·lusió, esforç i treball, el setembre de 2014 van aconseguir obrir aquell restaurant somiat, BCN. El xef Lluís Roger aporta a la carta plats catalans com el pa amb tomàquet, les patates braves BCN, la botifarra de perol, les faves tendres a la catalana i l’escalivada. Ofereixen vins i caves catalans.