1 4

BCN Taste and Tradition

BCN Taste and Tradition

Arròs i cereals, Begudes (vi, cava, licors, cerveses, Llegums, Pa, pastissos i dolços, Verdures, hortalisses i bolets

La idea d'obrir BCN va sorgir d'un immigrant barceloní que vivia a Houston, Texas, a principis dels anys 90... Olors, sabors i textures de la seva infantesa familiar que van perdurar en la seva memòria amb certa nostàlgia. L'estiu del 2008 coneix un xef barceloní que forma part d'aquesta idea. Després d'anys d'il·lusió, esforç i treball, el setembre de 2014 van aconseguir obrir aquell restaurant somiat, BCN. El xef Lluís Roger aporta a la carta plats catalans com el pa amb tomàquet, les patates

  • EUA

    4210 Roseland Street, Houston, TX 77006, Estats Units d'Amèrica

  • 30-35 €

    Preu mig de la carta

Comparteix-ho

Segueix-nos!
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.