Sopa d’all

Halal , Sopes, escudelles, brous, farinetes i cremes , Vegà , Vegetarià

    • 5 alls
    • Unes llesques de pa sec
    • 1,5 l d'aigua
    • Un raig d'oli d'oliva verge extra
    • Sal
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Sopa-dall-Sopes-i-cremes-scaled.jpg
    • Preparació

      En una olla fregiu els grans d’all i després el pa.
      Afegiu-hi l’aigua i deixeu-ho bullir.
      Afineu la sopa amb un batedor.
      Poseu la sopa a punt de sal.

      Variacions:
      S’hi poden afegir uns ous batuts al final.
      Es poden bullir els alls (sense fregir-los) amb l’aigua i un raig d’oli d’oliva verge extra i afegir-hi el pa, batent-ho tot junt.
      Es pot posar la llesca de pa i l’ou al plat i escaldar-los amb l’aigua bullent amb els alls fregits.
      Es pot afegir cansalada fregida amb els alls.
      Es pot fer amb alls tallats a làmines.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.