Salsa romesco

Aptes per a celíacs , Salses , Vegetarià

    • Mitja cabeça d'alls escalivats
    • 6 tomàquets escalivats
    • 2 pebrots del romesco escaldats
    • 1/2 culleradeta de pebre vermell dolç
    • 15 g d'ametlles torrades
    • 15 g d'avellanes torrades
    • Vinagre
    • Oli d'oliva verge extra
    • Pebre
    • Sal
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Salsa-romesco.jpg
    • Preparació

      Poseu en una batedora els tomàquets sense pell ni llavors, els alls pelats, la polpa dels pebrots, les ametlles i avellanes, i el pebre vermell.
      Tritureu-ho tot i aneu-hi incorporant oli d’oliva verge extra, un raig de vinagre, sal i pebre.

      Variacions:
      Els alls i els tomàquets es poden fregir en comptes d’escalivar.
      En lloc de pebrot del romesco s’hi pot posar nyora.
      Es pot espessir la salsa amb pa sec fregit o amb molla de pa xopada amb vinagre.
      S’hi poden afegir galetes.
      S’hi pot afegir una punta d’all cru.
      S’hi pot afegir bitxo.
      Es pot fer amb ametlla o avellana sola.

       

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.