Salsa beixamel

Salses , Vegetarià

    • 1 l de llet
    • 50 g de mantega
    • 50 g de farina
    • Sal
    • Pebre
    • Nou moscada
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/recepta-salsa-beixamel-1-10.jpg
    • Preparació

      Foneu la mantega en una cassola fonda, barregeu-hi la farina, i remeneu fins que es cogui sense que agafi color.
      Afegiu-hi la llet calenta i bateu la mescla amb un batedor de varetes fins que comenci a bullir.
      Afluixeu el foc al mínim i deixeu coure lentament uns 30 minuts sense remenar, desescumant la superfície de tant en quan.
      Amaniu-ho amb sal, pebre i nou moscada.

      Variacions:
      Es pot afegir ceba picada i sofregir-la amb la mantega abans de coure la farina.
      Es pot afegir també una mica de tomàquet juntament amb la ceba.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!