Aptes per a celíacs , Bolets , Halal , Vegetarià
Primer de tot, netegeu el bolets i trossegeu els més grans.
Seguidament, peleu les patates i les talleu, les fregiu i les reserveu.
En una paella amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra hi salteu els bolets.
Quan els bolets estiguin a mitja cocció, afegiu-hi l’all i el julivert picats, i un pessic de sal.
Mentre els bolets s’acaben de coure, afegiu-hi les patates.
Bateu els ous, hi afegiu un pessic més de sal i un rajolí d’aigua.
Aquesta mica d’aigua farà que el remenat quedi més flonjo.
Afegiu els ous batuts a la paella i aneu-ho remenant, procurant que l’ou no s’enganxi ni formi trossos massa grans.
Quan l’ou estigui completament cuit, retireu la paella del foc.
Per acompanyar el remenat, podeu emprar uns bastonets salats, unes torradetes o bé torrar vosaltres mateixos unes llesques de pa de motlle i partir-les en forma de triangles.