Pollastre amb escamarlans

Carns , Peixos i mariscs

    • 1 pollastre trossejat
    • 12 escamarlans
    • 2 cebes trinxades
    • 3 tomàquets ratllats
    • 1 raig de brandi
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
    • Pebre
    • Farina
    • Aigua
    • · Per fer la picada:
    • 1 grapat d'ametlles
    • 2 galetes
    • All
    • Julivert
    • Una mica de vi ranci
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Pollastre-amb-escamarlans-Carns-v3-scaled.jpg
    • Preparació

      Salpebreu, enfarineu i enrossiu els trossos de pollastre, i reserveu-los.
      En el mateix oli d’oliva verge extra fregiu els escamarlans i reserveu-los.
      Feu-hi el sofregit amb la ceba i el tomàquet.
      Reincorporeu-hi el pollastre, flamegeu-lo amb el brandi i cobriu-lo amb aigua.
      Deixeu-ho coure i, quan faltin 10 minuts, afegiu-hi els escamarlans i la picada desfeta amb el vi ranci.

      Variacions:
      Es pot afegir a la picada mitja presa de xocolata negra.
      Es pot fer amb gambes o amb calamars en comptes d’escamarlans.
      Es pot fer amb conill en comptes de pollastre.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!