Pets de monja

Postres i dolços , Vegetarià

    • 5 ous
    • 300 g de sucre
    • Pell de llimona ratllada
    • 200 g de farina
    • Mantega
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Pets-de-monja-Postres-i-dolços-scaled.jpg
    • Preparació

      Bateu els ous amb el sucre fins que quedin d’un color blanquinós.
      Afegiu-hi la ratlladura de llimona i la farina, i barregeu-ho amb una espàtula.
      Poseu la massa en una mànega amb un broc petit i llis i aneu-ne fent pilonets en una placa de forn untada amb mantega o coberta amb paper d’estrassa.
      Poseu-ho al forn a 180º fins que les pastes s’assequin i es daurin una mica.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас! Instant Flip Instant Flip