Patates farcides

Carns , Pastes, arrossos i altres cereals , Verdures i altres hortalisses

    • 8 patates mitjanes
    • 100 g de carn de vedella picada
    • 100 g de carn de porc picada
    • 1 ceba trinxada
    • 2 grans d’all trinxats
    • 2 ous durs trinxats
    • 1 got de vi ranci
    • Oli
    • Sal
    • Aigua
    • Per fer la picada: Oli. Safrà. Julivert
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/recepta-patates-farcides-1-10.jpg
    • Preparació

      Bulliu les patates amb pell, obriu-les pel mig i buideu-les; reserveu-les.
      Feu un sofregit amb la ceba i els alls, afegiu-hi la carn picada i deixeu que cogui una estona remenant perquè no es facin boles.
      Tireu-hi el vi ranci, deixeu-lo reduir i afegiu-hi els ous durs.
      Farciu les patates, poseu-hi la picada per sobre i enforneu-les uns minuts.

      Variacions:

      Es poden farcir amb la carn de la pilota de l’escudella i carn d’olla.
      Podeu acabar el plat espolsant-hi farina de galeta i formatge ratllat pel damunt i gratinant-lo.
      La polpa que es treu al buidar les patates es pot barrejar a la resta del farciment.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас! Instant Flip Instant Flip