Pasta fullada amb escalivada i anxoves

Amanides i plats freds

    • 4 trossos de 15 x 5 cm de pasta fullada
    • 1 pebrot verd escalivat
    • 1 pebrot vermell escalivat
    • 12 filets d'anxova
    • 8 tomàquets cirerol
    • 1 dl de tomàquet ratllat
    • Mesclum
    • 1 dl d'oli de julivert
    • 1 dl d'oli d'oliva verge extra
    • Pebre
    • Sal
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Pasta-fullada-amb-escalivada-i-anxoves-Amanides-i-plats-freds-scaled.jpg
    • Preparació

      Coeu la pasta fullada al forn a 200º.
      Talleu els pebrots, salpebreu-los i amaniu-los amb oli d’oliva verge extra .
      Talleu les anxoves de dalt a baix.
      Poseu a sobre de la pasta fullada el tomàquet ratllat, els pebrots escalivats, després les anxoves en forma de reixa i, per últim, decoreu el plat amb el mesclum, els tomàquets cirerol i l’oli de julivert.

    • Font: Restaurant El Velero de Sitges
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.