Panellets de pinyons

Postres i dolços

    • 600 g de pinyons
    • 3 ous
    • Per fer la massa de massapà:
    • 500 g d’ametlla en pols
    • 500 g de sucre
    • 100 g de moniato cuit
    • 75 g de clara d’ou
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/recepta-panellets-de-pinyons-1-10.jpg
    • Preparació

      Feu una massa fina barrejant i treballant bé tots els ingredients.
      Deixeu-la reposar a la nevera un mínim de 24 hores, embolicada en un drap humit.
      Feu boles de massapà d’uns 20 g, arrebosseu-les amb ou i enganxeu-hi els pinyons prement-los una mica.
      Pinteu els panellets amb ou.
      En una llauna untada amb oli d’oliva verge extra poseu-los al forn a 230-250 º uns 10 minuts, fins que estiguin daurats.

      Variacions:
      En lloc de moniato es poden fer amb patata.
      En comptes de pinyons es poden fer panellets d’ametlla , panellets de coco, panellets de cafè o panellets de codonyat.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас! Instant Flip Instant Flip