Olla verda

Verdures i altres hortalisses

    • 3 ossos d'espinada
    • 200 g de cansalada
    • 20 g de sagí
    • 100 g de faves sense tavella
    • 100 g de mongetes verdes tallades petites
    • 50 g de pèsols
    • 50 g de patates tallades a daus petits
    • 20 g de fideus gruixuts
    • 25 g d'arròs
    • Fulles d'enciam tallades
    • Farina
    • Sal
    • Aigua
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Olla-verda-Verdures-scaled.jpg
    • Preparació

      Feu bullir 1 hora, aproximadament, els ossos de l’espinada, el sagí treballat amb farina i la cansalada.
      Retireu els ossos, afegiu-hi les verdures, les patates i l’enciam.
      Deixeu que arrenqui el bull i afegiu-hi l’arròs i els fideus.

      Variacions:
      S’hi pot afegir un tros de bacallà.

       

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.