Mandonguilles de peix

Peixos i mariscs

    • 200 g de lluç
    • 200 g de rap
    • 200 g d'orada
    • 1 ceba trinxada
    • 4 tomàquets
    • 1 llesca de pa remullat amb llet
    • 1 gra d'all picat
    • Julivert
    • 1 ou
    • Farina
    • 1 got de vi blanc sec
    • Brou de peix
    • Sal
    • Pebre
    • Oli d'oliva verge extra
    • · Per fer la picada:
    • 25 g d'avellanes
    • 1 gra d'all
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Mandonguilles-de-peix-Peixos-i-mariscs-v4-scaled.jpg
    • Preparació

      Trinxeu el peix sense espines ni pell.
      Barregeu-lo amb el pa remullat ben espremut, el gra d’all, el julivert, l’ou, sal i pebre.
      Amb aquesta massa feu les mandonguilles.
      Enfarineu-les, fregiu-les amb oli d’oliva verge extra calent i reserveu-les.
      Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet.
      Afegiu-hi una cullerada de farina, remeneu-ho uns minuts i feu la reducció del vi blanc.
      Mulleu-ho amb brou de peix i deixeu-ho bullir uns 20 minuts.
      Coleu la salsa i poseu-la a la cassola juntament amb les mandonguilles.
      Afegiu-hi la picada deixatada amb el suc de la cocció i deixeu que cogui a foc suau uns 10 minuts.

      Variacions:
      Es poden fer de tota classe de peix i sobretot amb puntes i sobrants de peixos.
      Es poden acompanyar amb salsa de tomàquet.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.