Mandonguilles amb sípia i pèsols

Carns , Peixos i mariscs

    • 250 g de carn de porc picada
    • 250 g de carn de vedella picada
    • 500 g de sípia tallada a daus
    • 200 g de pèsols bullits
    • 2 cebes trinxades
    • 4 tomàquets rallats
    • 1 ou
    • All
    • Julivert
    • Molla de pa remullada
    • Farina
    • Oli
    • Sal
    • Pebre
    • Aigua
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Mandonguilles-amb-sípia-i-pèsols-Carns-v4-scaled.jpg
    • Preparació

      Feu les mandonguilles amb la carn, la molla de pa, l’ou, l’all, el julivert, sal i pebre.
      Enfarineu-les i fregiu-les.
      Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets, afegiu-hi la sípia, remeneu-ho unes quantes vegades, mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho coure uns minuts.
      Afegiu-hi les mandonguilles, la picada i els pèsols.
      Tasteu-ho de sal i deixeu-ho coure lentament fins que estigui cuit.

      Variacions:
      A vegades a la massa de les mandonguilles s’hi afegeix un polsim de canyella.
      S’hi pot posar brou en lloc d’aigua.
      Podeu afegir a la salsa una mica de melsa de la sèpia diluïda amb el suc de la cocció.
      Es poden acompanyar de carxofes, patates, mongetes o arròs.
      Es pot fer amb calamars en comptes de sípia.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.