Llet d’ametlla

Halal , Vegà , Vegetarià

    • 600 g d'ametles crues pelades
    • 400 g de sucre
    • 1 escorça de llimona
    • 1 branca de canyella
    • 50 g de farina d'arròs
    • 1 l d'aigua
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Llet-dametlla-Altres-receptes.jpg
    • Preparació

      “Es capolen les ametles i es mesclen amb el sucre.

      Es posa la pasta d’ametla dins d’un filtre de drap de malla gran.

      Aquest filtre amb la pasta es fica a l’aigua i es té en infusió com a mínim durant 6 hores. Després s’esprem el filtre de tela per recuperar totes les gotes del líquid.

      El líquid resultant ha de bullir a foc lent uns tres quarts d’hora, abans d’afegir-hi el sucre. A continuació se li afegeix la pell de llimona i la canyella, i es manté la cocció una hora més.

      Es retiren la pell de llimona i la canyella i es manté la cocció dues hores més.”

    • Font: Ripoll, L. "Cocina de las Baleares (630 recetas de Mallorca, Menorca, Ibiza y Formentera)". 5a edició, Palma.
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.