Fideus rossejats

Halal , Pastes, arrossos i altres cereals

    • 320 g de fideus prims del número 2
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
    • 60 cl de brou de peix vermell
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Fideus-rossejats-Arrossos-i-pastes.jpg
    • Preparació

      Fregiu els fideus fins que siguin rossos i escorreu l’excés d’oli d’oliva verge extra.
      Afegiu-hi el caldo calent i deixeu-ho coure fins que els fideus estiguin al seu punt.
      Si fa falta, afegiu-hi més brou durant la cocció.

      Variacions:
      Es pot fer amb pistons en comptes de fideus (pistonat).
      Es poden fregir uns quants alls amb els fideus.
      S’hi pot afegir una picada al final.
      El plat es pot acompanyar amb allioli.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.