Fideus amb pop i pèsols

Pastes, arrossos i altres cereals

    • 300 g de fideus
    • 200 g de pèsols
    • 200 g de pop
    • 2 cebes tallades a la juliana
    • 2 tomàquets ratllats
    • 1 culleradeta de pebre vermell
    • Oli
    • Sal
    • Aigua
    • · Per fer la picada
    • 2 alls
    • Un grapadet d'ametlles
    • Julivert
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Fideus-amb-pop-i-pèsols-Arrossos-i-pastes-v3-scaled.jpg
    • Preparació

      Bulliu el pop amb aigua i sal.
      Feu un sofregit amb la ceba, el tomàquet i el pebre vermell.
      Afegiu-hi els fideus, el pop trossejat i la picada, i sofregiu-ho tot junt un moment.
      Mulleu-ho amb aigua calenta i, quan arrenqui el bull, afegiu-hi els pèsols i deixeu-ho bullir fins que els fideus estiguin cuits.

      Variacions:
      En lloc d’aigua s’hi pot posar brou de peix.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.