Espatlla de corder

Aptes per a celíacs , Carns

    • 2 espatlles de corder de 900 g
    • 2 cebes tallades a trossos grans
    • 2 alls sencers
    • 3 tomàquets tallats a quarts
    • 1 copa de vi ranci
    • 1 fulla de llorer
    • Romaní
    • Timó
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
    • Aigua
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Espatlla-de-corder-Carns-scaled.jpg
    • Preparació

      Saleu, empebreu i ruixeu amb oli d’oliva verge extra les espatlles, i poseu-les al forn.
      Un cop estiguin enrossides, afegiu-hi la ceba, els alls, els tomàquets, la fulla de llorer, el romaní i el timó.
      Deixeu que se sofregeixi la verdura i feu-hi la reducció del vi.
      Aneu afegint-hi llossades d’aigua i deixeu-ho coure fins que les espatlles siguin cuites per dins i cruixents per fora.

      Variacions:
      Es pot acompanyar de bolets.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас! Instant Flip Instant Flip