Crestes de la figuera

Verdures i altres hortalisses

    • Farciment de canelons
    • Patates
    • Ou
    • Farina
    • Sal
    • Oli d'oliva verge extra
    • Aigua
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Crestes-de-la-figuera-Altres-receptes-v3-scaled.jpg
    • Preparació

      Feu bullir les patates amb pell, peleu-les i feu-ne un puré.
      Barregeu-hi l’ou i la farina i feu una massa.
      Sobre una taula untada amb una mica d’oli d’oliva verge extra, poseu-hi una cullerada de la barreja, hi doneu forma de bola i l’aplaneu, fent que quedi en forma de disc.
      Poseu-hi al mig una mica de farciment i tanqueu-ho en forma de mitja lluna.
      Fregiu les crestes en oli d’oliva verge extra abundant fins que quedin rosses pels dos costats i serviu-les de seguida.

      Comentaris:
      Per fer el farciment de les crestes, vegeu la recepta dels canelons.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.