Creps farcides de bolets i gambes

Bolets

    • 100 g de bolets de temporada (rovellons, camagrocs, llenegues, ceps i gírgoles)
    • 100 g de gambes pelades
    • 1 all
    • Julivert
    • ½ copa de conyac
    • Oli d'oliva verge extra
    • · Per a la pasta de les creps:
    • 1 l de llet
    • 5 ous sencers i un rovell
    • 50 g de sucre
    • 110 g de mantega
    • 275 g de farina
    • Un pessic de sal
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Creps-farcides-de-bolets-i-gambes-Altres-receptes.jpg
    • Preparació

      Renteu el bolets i trossegeu-los.
      En una paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra , salteu els bolets i les gambes amb una mica de sal i pebre. Quan s’han begut tota l’aigua que han deixat anar, flamegeu-los amb el conyac.
      Afegiu-hi l’all i el julivert i rectifiqueu-ho de sal.
      Un cop teniu la pasta de creps feta, amb tots els ingredients barrejats, suqueu amb una gota d’oli d’oliva verge extra una paella al foc, aboqueu-hi una cullerada grossa de pasta i feu que cobreixi la superfície. Quan estigui cuita per una banda, gireu-la amb un moviment ràpid.
      Estireu-les, ompliu-les del farcit de bolets i gambes i enrotlleu-les.
      Per muntar el plat, poseu un fons de samfaina (ceba, pebrot verd, albergínia i tomàquet, tot fregit), a sobre col·loqueu les creps, les cobriu amb beixamel i formatge ratllat i les gratineu.

    • Font: Restaurant El Pi de Sant Just
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.