Crema d’espinacs amb gambes, pinyons i panses

Sopes, escudelles, brous, farinetes i cremes , Verdures i altres hortalisses

    • 1,5 kg d'espinacs (poden ser congelats)
    • 1 kg de gambes pelades
    • 300 g de pinyons
    • 1 l de nata líquida
    • 1 all
    • 1 ratllada de tòfona
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
    • Pebre negre
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Crema-despinacs-amb-gambes-pinyons-i-panses-Sopes-i-cremes-v4-scaled.jpg
    • Preparació

      Si els espinacs són congelats, deixeu-los descongelar i escorreu-los fins que no hi hagi gens d’aigua. Tritureu-los ben fins, com una crema.
      Quan estan triturats, els poseu en una paella gran i els fregiu vigilant que no es cremin.
      Sense deixar de remenar-los, hi afegiu l’oli d’oliva verge extra que hi faci falta i, quan estiguin fregits, retireu-ho del foc.
      En una cassola a part, poseu els alls triturats i els fregiu una mica.
      Afegiu-hi les gambes, es deixen coure i s’hi afegeixen els pinyons, les panses, la nata líquida i la ratllada de tòfona. Remeneu-ho i deixeu-ho uns cinc minuts.
      Es tira tot damunt dels espinacs i es barreja.

    • Font: Restaurant Casa Rotxés
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.