Crema de Sant Josep

Postres i dolços

    • 1 l de llet
    • 8 rovells d’ou
    • 1 branca de canyella
    • 1 tros de pell de llimona
    • 200 g de sucre
    • 40 g de midó
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/receptes-crema-de-sant-josep-1-10.jpg
    • Preparació

      Feu bullir la llet amb la canyella i la pell de llimona.
      En un bol barregeu els rovells d’ou amb el sucre.
      Afegiu-hi la llet colada amb el midó dissolt.
      Poseu la barreja al foc, remeneu sense parar amb el batedor fins que arrenqui el bull i traieu-la tot seguit.
      Aboqueu la crema en plates o en cassoletes individuals i deixeu-la refredar.
      Abans de servir-la, espolseu-hi sucre i passeu per sobre una planxa o pala de ferro ben roent.

      Variacions:
      En lloc de midó es pot fer amb farina de blat de moro o amb una altra fècula, que afegireu als rovells barrejats amb el sucre.
      Es pot menjar sense cremar; en aquest cas, s’hi pot posar un paper d’estrassa per sobre de la crema perquè no es faci crosta.
      Es pot menjar acompanyada de galetes o de carquinyolis.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.