Crema de calçots amb romesco

Sopes, escudelles, brous, farinetes i cremes

    • 6 calçots
    • 1 all porro petit
    • 1 patata petita
    • 200 ml de brou de carn
    • 200 ml de crema de llet
    • 100 g de mantega
    • Salsa romesco
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Crema-de-calçots-amb-romesco-Sopes-i-cremes-v2-scaled.jpg
    • Preparació

      Netegem bé els calçots i treiem només la capa que és més dura.
      Tallem els calçots a trossos petits.
      Agafem una cassola i desfem la mantega, tot seguit fem el sofregit amb l’all porro, els calçots i la patata que abans hem trossejat.
      Afegim el brou de carn juntament amb la crema de llet. Ho deixem coure uns 20 minuts a foc lent.
      Retirem del foc, tot seguit agafem la batedora, ho triturem i ho passem pel colador xinès.
      Rectifiquem de sal.
      Seguidament, ho emplatem i afegim la salsa romesco fent un cordó que donarà color i gust al plat. També hi podem afegir unes quantes panses.

    • Font: Hotel Restaurant Diego
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!