Coquetes de Santa Teresa

Postres i dolços , Vegetarià

    • 1 barra de pa sec
    • 1 l de llet
    • 3 ous
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sucre
    • Canyella en pols
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Coquetes-de-Santa-Teresa-Postres-i-dolços-scaled.jpg
    • Preparació

      Talleu el pa a llesques fines, poseu-les a remullar amb la llet i passeu-les per ou batut.
      Fregiu-les en una paella amb oli d’oliva verge extra abundant.
      Escorreu-les bé i passeu-les per un bol amb sucre i canyella.

      Variacions:
      Es pot bullir la llet amb una branca de canyella i una pell de llimona o de taronja, i deixar-la refredar abans de posar-hi el pa.

       

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.