Halal , Pastes, arrossos i altres cereals , Vegà , Vegetarià
Foneu el llevat amb els dits, dins aigua tèbia.
Poseu dins un recipient l’oli d’oliva verge extra , una mica de sal i el llevat desfet.
Hi aneu afegint farina, de manera que quedi una massa ben compacta i alhora flonja. La deixeu créixer fins que, més o menys, dobli el volum.
Mentrestant, prepareu el trempó (vegeu la recepta de trempó) amb els tomàquets, el pebre ros, la ceba, sal i all al gust. Ho talleu ben petit. Ho trempeu amb l’oli d’oliva verge extra, la sal i una mica de pebre bord.
Una vegada ha crescut la massa, l’estenem damunt la llauna del forn untada d’oli d’oliva verge extra. Després, per sobre, hi aboqueu el trempó vigilant que no caigui el suc.
Abans de posar-la al forn, la podeu deixar créixer uns 20 minuts més. Es posa la coca al forn, prèviament escalfat a uns 180 graus, durant 20-25 minuts.
Serviu-la quan s’hagi refredat.