Coca de recapte

Verdures i altres hortalisses

    • 400 g de farina
    • 150 cl d'aigua
    • 20 g de llevat premsat
    • 4 cebes trinxades
    • 3 pebrots escalivats
    • 2 albergínies escalivades
    • 2 tomàquets madurs trinxats
    • 4 arengades
    • Sal
    • Oli d'oliva verge extra
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Coca-de-recapte-Verdures-scaled.jpg
    • Preparació

      Desfeu el llevat amb aigua tèbia i afegiu-hi la sal.
      Feu un volcà amb la farina i barregeu-hi el llevat.
      Treballeu-ho fins a fer una massa homogènia i deixeu-la reposar tapada amb un drap fins que dobli de volum.
      Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
      Estireu la massa i repartiu-hi per sobre el sofregit i les verdures escalivades.
      Saleu-ho i poseu-hi a sobre les arengades i un raig d’oli d’oliva verge extra .
      Enforneu la coca fins que la massa estigui cuita.

      Variacions:
      Es pot substituir l’arengada per llonganissa, salsitxes o llom.
      Es pot substituir l’arengada per anxoves, que es posen a sobre una vegada s’ha tret la coca del forn.
      Es pot posar la ceba i els tomàquets en cru sobre la massa conjuntament amb les carns i després coure-ho tot junt al forn.
      Es pot fer amb samfaina.
      Es pot afegir oli d’oliva verge extra a la massa.
      Es pot deixar llevar una segona vegada, després de posar-hi les verdures.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.