Coca de llardons i pinyons

Postres i dolços

    • 4 ous
    • 110 g de sucre
    • 200 g de llardons
    • 1/2 kg de farina
    • 20 g de llevat premsat
    • 100 g de pinyons
    • 20 cl d'oli d'oliva verge extra
    • 1 copa d'anís dolç
    • Aigua
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Coca-de-llardons-i-pinyons-Postres-i-dolços-scaled.jpg
    • Preparació

      Barregeu 3 ous, l’oli d’oliva verge extra, 100 g de sucre i el llevat desfet amb una mica d’aigua tèbia.
      Afegiu-hi la farina a poc a poc, fins a formar una massa homogènia.
      Barregeu-hi els llardons esmicolats i l’anís.
      Esteneu la pasta en una plata untada amb oli d’oliva verge extra.
      Pinteu-la amb ou batut i escampeu-hi els pinyons i la resta del sucre per sobre.
      Deixeu-ho reposar perquè fermenti i s’espongi.
      Poseu la coca al forn a uns 180º uns 25 minuts.

      Variacions:
      Es pot afegir a la massa una mica de canyella.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас! Instant Flip Instant Flip