Cigrons a la catalana

Llegums , Vegetarià

    • 800 g de cigrons bullits
    • 1 ceba trinxada
    • 2 tomàquets madurs
    • 2 ous durs
    • 1 got de vi ranci
    • Brou de bullir els cigrons
    • · Per fer la picada:
    • Un grapadet d'ametlles
    • 1 galeta
    • All
    • Julivert
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Cigrons-a-la-catalana-Llegums-v3-scaled.jpg
    • Preparació

      Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet en una cassola.
      Quan estigui confitat poseu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir. Afegiu-hi la picada deixatada amb una mica d’aigua, els cigrons i una mica del seu caldo, de manera que els cobreixi lleugerament.
      Al final, afegiu-hi els ous durs partits.
      Variacions:
      S’hi pot afegir bacallà, prèviament saltat a la paella.
      S’hi poden afegir panses prèviament remullades.

       

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!