Carquinyolis

Postres i dolços , Vegetarià

    • 150 g d'ametlles crues amb pell
    • 1 ou
    • 1 rovell d'ou
    • 1 pell de llimona ratllada
    • 250 g de farina
    • 150 g de sucre
    • 5 cl d'aigua
    • 1 cullerada de llevat en pols
    • Unes gotes d'anís
    • Canyella
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Carquinyolis-Postres-i-dolços-v5-scaled.jpg
    • Preparació

      Feu un cercle amb la farina i poseu al centre el sucre, el llevat, la ratlladura de llimona, la canyella, les ametlles, l’aigua, l’anís i l’ou.
      Barregeu primer els ingredients del mig i després treballeu-ho amb la farina fins a aconseguir una massa bastant dura.
      Feu unes barretes allargades i planes de 3 a 4 cm d’amplada per la meitat d’alçada.
      Pinteu-les amb el rovell d’ou barrejat amb una mica d’aigua.
      Col·loqueu aquestes barretes al forn prèviament escalfat i deixeu-les coure a temperatura regular fins que estiguin daurades.
      Traieu-les del forn i talleu-les a llesques al biaix abans no es refredin.
      Quan els carquinyolis estiguin tallats, poseu-los al forn perquè es torrin, fins que quedin secs i cruixents.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.