Cargolada de bacallà amb patates

Aptes per a celíacs , Cargols

    • 600 g de bacallà dessalat
    • 500 g de patates tallades a daus
    • 1 kg de cargols bullits
    • 2 ous durs
    • 2 cebes trinxades
    • 4 tomàquets ratllats
    • 3 alls picats
    • Allioli negat
    • Aigua
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Cargolada-de-bacallà-amb-patates-Bolets-i-cargols-scaled.jpg
    • Preparació

      Enfarineu i fregiu lleugerament el bacallà en oli d’oliva verge extra ben calent.
      Feu un sofregit amb les cebes, els alls i els tomàquets.
      Afegiu-hi les patates i aigua que cobreixi, i a mitja cocció hi tireu els cargols, els ous durs i el bacallà.
      Deixeu-ho coure tot junt i al final de la cocció afegiu-hi l’allioli negat amb el suc de la cocció.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.