Capipota

Carns

    • 2 potes de vedella
    • 500 g de cap de vedella cuit
    • 2 cebes
    • 4 tomàquets
    • Llorer
    • Sal
    • Pebre
    • Aigua
    • · Per fer la picada:
    • 2 alls
    • Julivert
    • 15 g de pinyons
    • 1 copa de vi ranci
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Capipota-Carns1-scaled.jpg
    • Preparació

      Bulliu la pota de vedella amb aigua, ceba, llorer i sal.
      Desosseu les potes i talleu-ho tot a trossos no gaire grans.
      En una cassola feu un sofregit amb les cebes i els tomàquets.
      Afegiu-hi el cap tallat a trossos, les potes i una mica d’aigua o brou de la cocció de les potes.
      Afegiu-hi la picada deixatada amb el vi ranci i deixeu-ho coure tot junt una estona.

      Variacions:
      S’hi pot afegir tripa de vedella.
      Es pot fer amb samfaina en lloc de sofregit.
      S’hi poden afegir cigrons bullits al mateix moment que la picada i una mica de brou de la cocció dels cigrons.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.