Canelons d’espinacs

Pastes, arrossos i altres cereals

    • 1 kg d'espinacs
    • 16 plaques de canelons
    • 50 g de pernil salat
    • Un grapadet de pinyons
    • Un grapadet de panses remullades
    • 25 g de formatge ratllat
    • Mantega
    • Salsa beixamel
    • Sal
    • Aigua
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Canelons-despinacs-Verdures-v4-scaled.jpg
    • Preparació

      Netegeu i renteu els espinacs amb dues o tres aigües i talleu-los a trossets.
      En una paella fregiu el pernil i els pinyons, i afegiu-hi els espinacs i les panses.
      Bulliu la pasta dels canelons, refredeu-la en aigua freda i eixugueu-la. Ompliu-los amb els espinacs.
      Poseu els canalons en una safata, cobriu-los de beixamel i de formatge ratllat i gratineu-los al forn.

      Variacions:
      En lloc de beixamel s’hi pot posar salsa de tomàquet.
      Es pot afegir beixamel al farciment per lligar-lo una mica més.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.