Bunyols de carbassó

Vegetarià , Verdures i altres hortalisses

    • ½ kg de carbassó
    • 2 alls picats
    • 1 ou
    • 1 sobre de gasosa
    • Farina
    • Sal
    • Oli d'oliva verge extra
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Bunyols-de-carbassó-Verdures-v3-scaled.jpg
    • Preparació

      Talleu el carbassó, sense pelar, a daus petits, saleu-lo i poseu-lo a escórrer una estona.
      Afegiu-hi l’all picat i remeneu-ho.
      A banda, barregeu l’ou, el sobre de gasosa i la sal.
      Seguidament afegiu-hi la farina que admeti fins que quedi una massa no gaire espessa.
      Afegiu-hi el carbassó escorregut i barregeu-ho bé.
      Aneu formant bunyols i fregiu-los en oli d’oliva verge extra calent.

      Variacions:
      En lloc del sobre de gasosa s’hi pot posar sifó o un altre llevat en pols.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!