Bròquil arrebossat

Halal , Vegetarià , Verdures i altres hortalisses

    • ½ bròquil
    • 2 ous
    • Farina
    • Sal
    • Oli d'oliva verge extra
    • Aigua
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Bròquil-arrebossat-Verdures-v3-scaled.jpg
    • Preparació

      Renteu el bròquil, trossegeu-lo a ramets i feu-lo bullir amb aigua i sal.
      Escorreu-lo, eixugueu-lo, passeu els ramets per farina i ou batut, i fregiu-los amb oli d’oliva verge extra ben calent.

      Variacions:
      Aquest sistema es pot utilitzar amb altres verdures: carbassons, calçots, albergínies, coliflor, ceba, carxofes…
      També es poden arrebossar amb pa ratllat.
      Una altra opció és enfarinar-les, mullar-les amb aigua freda i fregir-les seguidament amb oli d’oliva verge extra molt calent. Un cop eixugats els ramets de bròquil, passeu-los per farina, suqueu cada tall en aigua freda i passeu-los directament a l’oli d’oliva verge extra calent.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.