Brandada de bacallà

Aptes per a celíacs , Halal , Peixos i mariscs

    • 400 g de bacallà dessalat
    • 10 cl de llet
    • 30 cl d'oli d'oliva verge extra
    • 2 alls
    • 1 patata
    • Sal
    • Llorer
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Brandada-de-bacallà-Amanides-i-plats-freds.jpg
    • Preparació

      Fregiu lleugerament els alls amb l’oli d’oliva verge extra i coleu-lo.
      Escaldeu el bacallà i traieu-ne la pell i les espines.
      A la mateixa aigua bulliu-hi la patata i retireu-la.
      Poseu el bacallà i la patata en una batedora elèctrica i aneu tirant-hi a poc a poc l’oli d’oliva verge extra i la llet calenta.
      Emulsioneu-ho tot fins a lligar-ho com si fos una maionesa.

      Variacions:
      Es pot fer sense patata.
      Es pot fer amb crema de llet en lloc de llet.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.