Braç de gitano de patata

Aptes per a celíacs , Halal , Verdures i altres hortalisses

    • 1 ½ kg de patates
    • 1 llauna de tonyina en oli d'oliva verge extra
    • 2 ous durs
    • 1 tassa de maionesa
    • 2 pebrots vermells escalivats
    • 100 g d'olives negres
    • Sal
    • Aigua
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Braç-de-gitano-Amanides-i-plats-freds.jpg
    • Preparació

      Bulliu les patates i feu-ne un puré.
      Quan sigui fred, esteneu el puré sobre un paper vegetal i aplaneu-lo fins que tingui un dit de gruix.
      Poseu-hi al damunt la tonyina, escorreguda i barrejada amb una mica de maionesa.
      Enrotlleu-ho, ajudant-vos del paper, per formar un braç.
      Cobriu-lo de maionesa i adorneu-lo amb l’ou dur tallat a rodelles, el pebrot tallat a tires i les olives.

      Variacions:
      En el farciment també s’hi poden posar pèsols cuits, pebrot vermell escalivat i ou dur.
      El farciment pot ser de carn de vedella o de porc rostida.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.