Braç de gitano

Halal , Postres i dolços , Vegetarià

    • 200 g de farina
    • 200 g de sucre
    • 6 ous
    • 12 cl d'aigua
    • ½ kg de nata muntada
    • Sucre de llustre
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Braç-de-gitano-Postres-i-dolços.jpg
    • Preparació

      Separeu les clares dels rovells.
      Munteu els rovells d’ou amb la meitat del sucre; afegiu-hi l’aigua de mica en mica fins que la massa dobli el volum.
      Munteu les clares a punt de neu amb l’altra meitat del sucre.
      Barregeu les clares amb els rovells.
      Afegiu-hi la farina fins a aconseguir una massa llisa.
      Poseu la massa en una mànega pastissera i esteneu-la sobre un paper vegetal.
      Coeu la massa al forn fort durant 10 minuts.
      Deixeu-la refredar tapada amb un drap humit.
      Traieu el drap, cobriu-la amb la nata, enrotlleu-ho i poseu-hi sucre de llustre per sobre.

      Variacions:
      En comptes de nata s’hi pot posar crema o trufa.
      Es pot afegir aigua o almívar de fruites als rovells d’ou.
      Es pot posat llevat en pols a la farina.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!