Barreja de bolets amb botifarra

Aptes per a celíacs , Bolets , Carns

    • 1 kg de bolets barrejats
    • 1 botifarra blanca tallada a rodanxes
    • 1 botifarra negra tallada a rodanxes
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
    • Pebre
    • · Per fer la picada:
    • 2 alls
    • Julivert
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Barreja-de-bolets-amb-botifarra-Bolets-i-cargols.jpg
    • Preparació

      Salteu les botifarres en una paella amb oli d’oliva verge extra i reserveu-les.
      En el mateix oli d’oliva verge extra ofegueu els bolets nets, trossejats i salats.
      Reincorporeu-hi les botifarres, afegiu-hi una picada d’all i julivert i ho deixeu una estona més que es cogui tot junt.

      Variacions:
      En lloc de la picada, s’hi pot posar ceba ofegada.
      Es pot fer amb botifarra esparracada.
      S’hi poden afegir pinyons.
      S’hi pot posar, a més, cansalada del coll.
      S’hi pot afegir llom a daus.
      S’hi pot afegir pa ratllat i gratinar-ho.

      Comentaris:
      Els bolets poden ser cames de perdiu, trompetes de la mort, rossinyols, fredolics, etc.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!