Arròs caldós amb llamàntol

Pastes, arrossos i altres cereals , Peixos i mariscs

    • 400 g d'arròs
    • 1 kg de llamàntol trossejat
    • 2 cebes trinxades
    • 2 tomàquets madurs
    • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
    • 1 copeta de vi blanc
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
    • 2 alls
    • Julivert trinxat
    • 1 ½ l de brou de peix
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Arròs-caldós-de-llamàntol-Arrossos-i-pastes-v3-scaled.jpg
    • Preparació

      En una cassola feu un sofregit amb la ceba, el tomàquet, l’all i el julivert.
      Afegiu-hi el pebre vermell i la copa de vi, que deixareu reduir.
      Aboqueu-hi el brou de peix i, quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i el llamàntol.
      Deixeu-ho bullir 12 minuts, apagueu el foc i que s’acabi de fer a l’olla.

      Variacions:
      Es pot fer amb llagosta o amb altres crustacis en comptes de llamàntol.
      Perquè sigui més gustós s’ha de marcar el llamàntol per la part de la carn en oli d’oliva verge extra roent, reservar-lo i en el mateix oli fer-hi el sofregit.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.