Arròs amb llet

Halal , Postres i dolços , Vegetarià

    • 1 l de llet
    • 200 g d'arròs
    • 125 g de sucre
    • 1 branca de canyella
    • 1 pela de llimona
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Arròs-amb-llet-Postres-i-dolços.jpg
    • Preparació

      Poseu a bullir la llet amb la canyella, el sucre i la pela de llimona.
      Quan arrenqui el bull, afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho de tant en tant perquè no s’enganxi.
      Deixeu-ho coure fins que quedi una mica pastós.
      Retireu la branca de canyella i la pela de llimona.

      Variacions:
      Es pot fer amb llet d’ametlles en comptes de llet de vaca.
      Es pot empolsar una mica de canyella per sobre a l’hora de servir-lo.
      Es pot servir en plat individual o en plata.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!