Ametlles garapinyades

Aptes per a celíacs , Halal , Postres i dolços , Vegà , Vegetarià

    • 100 g d'ametlles amb pela
    • 125 g de sucre
    • 10 cl d'aigua
    • Oli d'oliva verge extra
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Ametlles-garrapinyades-Postres-i-dolços.jpg
    • Preparació

      Feu bullir les ametlles, el sucre i l’aigua sense parar de remenar.
      Quan comencin a esclatar les ametlles, traieu la cassola del foc i no deixeu de remenar fins que el sucre estigui sec.
      Feu aquesta operació unes quantes vegades, fins que les ametlles quedin daurades.
      Esteneu les ametlles sobre un marbre untat amb oli d’oliva verge extra.

      Variacions:
      Es pot fer el mateix amb avellanes.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.